Alarmovervågning

 

Kontrolcentralen


Rednings-Ringen har en godkendt vagt- og kontrolcentral, der er bemandet med veluddannede og erfarne medarbejdere hele døgnet.

Et meget stort antal brand- og tyverialarmer samt tekniske alarmer m.m. fra hele landet går hver dag ind til kontrolcentralen i Lemvig. Desuden modtager kontrolcentralen opkald fra abonnenter og andre kunder , der har brug for assistance fra os.

Rigspolitichefen fastsætter de krav til faciliteter og bemanding, der skal være opfyldt, for at kontrolcentralen opnår godkendelsen.

Sikkerhedskrav


Høje krav til sikkerhed og service er èn af årsagerne til. at mange alarminstallatører vælger at få deres alarmkunder overvåget hos os. Endvidere ser vi det som en fordel, at virksomheden ikke selv installerer alarmer og derfor ikke kommer i en uønsket konkurrencesituation med alarminstallatørerne.

Mange forskellige alarmer


Alarmsystemerne er udviklet til næsten hvilken som helst overvågningsopgave. Der er tekniske alarmer, som installeres i virksomheder, husdyrstalde, varmecentraler, ålefarme m.v. således at uregelmæssigheder omgående registreres og kan afhjælpes på den mest hensigtsmæssige måde.
Der er indbrudsalarmer, som giver indbrudstyve meget lidt tid at løbe på. Når alarmen indgår, har kontrolcentralen straks kontakt med en vagtpatrulje - eller i specielle tilfælde politiet, og det er helt uden betydning hvornår, fra hvilken alarmtype og hvor i landet alarmen indløber fra - vores kontrolcentral sikrer en effektiv overvågning på alle alarmopkald.